لیست اخبار صفحه :1
برگزاری دوره آشنایی بابخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار

برگزاری دوره آشنایی بابخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار

دوره مجازی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردارو نکات مربوط به ثبت فرآورده در TTAC ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میگردد.

برگزاری دوره آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت

برگزاری دوره آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت

وبینار آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، از طریق درگاه معتبر سازمان در تاریخ 3 خرداد 1404دارای 5 امتیاز ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی برگزار میگردد.

برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی (اردیبهشت 1404)

برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی (اردیبهشت 1404)

وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی در تاریخ 24 اردیبهشت 1404 ویژه تمامی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی دارای 5 امتیاز برگزار میگردد.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu