برگزاری دوره آموزش مجازی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی مردادماه 1404
دوره مجازی آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میگردد.
برگزاری دوره آشنایی بابخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار
دوره مجازی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردارو نکات مربوط به ثبت فرآورده در TTAC ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میگردد.
آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه مسئولین فنی
دوره مجازی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه تمامی مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میگردد.
برگزاری دوره آموزش حضوری ویژه کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران (تیر ماه 1404)
دوره آموزش حضوری" آشنایی با افزودنی ها در صنعت غذا و تقلبات مرتبط "ویژه کارشناسان مواد غذایی برگزار میگردد.
برگزاری دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی (مجازی) تیرماه 1404
دوره آموزش "توجیهی بدو خدمت"ویژه تمامی مسئولین فنی واحدهای تولیدی در تاریخ 25 تیر 1404دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میگردد.
7 ژوئن 2025 روز جهانی ایمنی در مواد غذایی
ایمنی غذا : علم در عمل
برگزاری دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی (مجازی) خردادماه 1404
دوره آموزش "توجیهی بدو خدمت"ویژه تمامی مسئولین فنی واحدهای تولیدی در تاریخ 28 خرداد 1404دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میگردد.
برگزاری دوره آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
وبینار آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، از طریق درگاه معتبر سازمان در تاریخ 3 خرداد 1404دارای 5 امتیاز ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی برگزار میگردد.
برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی
وبینار دوره توجیهی بدو خدمت در تاریخ 31 اردیبهشت 1404دارای 5 امتیاز ویژه تمامی مسئولین فنی غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی برگزار میگردد.
برگزاری دوره آموزش مجازی ویژه تمامی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی (اردیبهشت 1404)
وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی در تاریخ 24 اردیبهشت 1404 ویژه تمامی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی دارای 5 امتیاز برگزار میگردد.